Kart

Det tas forbehold om at det kan forekomme feil på kartet. Blant annet gjelder dette eiendomsgrenser, ledninger/kalber, kummer m.m. som i forbindelse med prosjektering/anleggsarbeid må undersøkes nærmere.

Denne tjenesten er gratis, og kartsiden finner du her:

til karttjenesten

For å få kartsiden til å fungere optimalt med Internett Explorer må man første gang laste ned og installere Adobe SVG Viewer. Adobe SVG Viewer er en komponent som installeres på din pc og som brukes av nettleseren for å vise kartet. Adobe SVG Viewer kan lastes ned via en av linkene under.

Husk at du må ha administrative rettigheter på din pc for kunne installere Adobe SVG Viewer. Vi anbefaler at du bruker Internett Explorer 6.0 eller nyere med SVG plugin installert. Du bør ikke bruke mindre skjermoppløsning enn 1024 * 768. Det er mulig å vise kartet uten Adobe SVG-viewer installert, men da med redusert funksjonalitet.

Ved hjelp av søk på adresser, eiendom ( gårdsnummer, bruksnummer, festenummer), stedsnavn, eller ferdig definerte søk, kan du hente fram kartutslitt.  Kartutsnittet kan så skrives ut eller kopieres inn i et dokument. 

Kartdataene er etablert fra flyfoto tatt i perioden 1984 til 2009.  Derfor mangler en del ting i kartet, som nyoppførte bygninger. For mere hjelp trykk på  ? knappen i verktøylinjen når kartet vises.


Sist Oppdatert:  03.04.2014 15:19  Skriv ut